Top
x
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΝΕΑ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Νέα & Ανακοινώσεις.

Σε αυτήν την ενότητα θα εμφανίζονται οι κυριότερες από τις εκδηλώσεις που αφορούν τη βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη και διοργανώθηκαν από άλλους φορείς. Η 3win Action είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει σε αυτές, είτε ως φορέας με δικό του stand, είτε με τη συμμετοχή κάποιου από τα μέλη μας ως ομιλητή, είτε με τη συνεισφορά κάποιας παρουσίασης ή μελέτης, είτε απλά ως επισκέπτες σε αυτές.

24-25/11/2022 | Edutourism – Προοπτικές ανάπτυξης εκπαιδευτικού Τουρισμού Κρήτης & Κύπρου.

Στο πλαίσιο της πράξης «Edutourism- Ανάδειξη του εκπαιδευτικού τουρισμού για την προώθηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς», στο πλαίσιο του Προγράμματος ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ, INTERREG, INTERREG V-A «ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟΣ 2014-2020», το Ε.ΣΥ.Ν. διοργάνωσε την Διημερίδα με θέμα: «Σκιαγραφώντας την Προοπτική Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Τουρισμού στην Κρήτη και την Κύπρο», την Πέμπτη 24 και Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Μαλεβιζίου.

25-27/11/2022 | Innodays: Τριήμερο Καινοτομίας.

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Παρατηρητήριο Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας Ibo διοργάνωσαν τριήμερο Καινοτομίας, με τίτλο InnoDays 2022. Το τριήμερο καινοτομίας πραγματοποιήθηκε στις 25 – 27 Νοεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης.

19/01/2023 | Διαβούλευση νέας στρατηγικής ΤΑΠΤοΚ LEADER.

Η Αναπτυξιακή Ηρακλείου διοργανώσε την Πέμπτη 19/01/2023, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, ανοιχτή Συζήτηση / Διαβούλευση για την υποβολή της νέας στρατηγικής τοπικής ανάπτυξης με πρωτοβουλία τοπικών κοινοτήτων – το νέο πρόγραμμα ΤΑΠΤοΚ LEADER Ηρακλείου 2023-2027.

24/01/2023 | 2η Παγκρήτια μέρα καριέρας.

Ο Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων διοργάνωσε με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, την «2η Παγκρήτια ημέρα καριέρας στις Ξενοδοχειακές μονάδες της Κρήτης», η οποία έλαβε χώρα στις 24 Ιανουαρίου 2023, ταυτόχρονα σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο & Χανιά.

01-02/02/2023 | Εκδηλώσεις ΙΝΕ ΓΣΕΕ.

Διήμερο εκδηλώσεων στο Ηράκλειο στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2023, από το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε με την υποστήριξη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου, στα πλαίσια των υπηρεσιών υποστήριξης και ενδυνάμωσης του εργατικού δυναμικού.

18/03/2023 | 11ο Παγκρήτιο Forum προώθησης τοπικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της Κρήτης.

Στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης πραγματοποιήθηκε το 11ο Παγκρήτιο forum προώθησης τοπικών προϊόντων στα ξενοδοχεία της Κρήτης. Ένας σημαντικός θεσμός που ξεκίνησε από το Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου και πλέον διοργανώνεται με τη στήριξη και των τεσσάρων Επιμελητηρίων του νησιού, των Συνδέσμων Ξενοδοχείων και της Περιφέρειας Κρήτης.

28/03/2023 | Η βέλτιστη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στα ξενοδοχεία της Κρήτης.

Με την ευκαιρία των 40 χρόνων ίδρυσης του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, ο Σύλλογος διοργάνωσε την εκδήλωση με τίτλο: “Η Βέλτιστη Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στα ξενοδοχεία της Κρήτης”, την Τρίτη 28 Μαρτίου 2023 στο επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η ημερίδα που απευθύνθηκε σε όλα τα στελέχη των Ξενοδοχείων που είναι υπεύθυνοι για τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού (ιδιοκτήτες Ξενοδοχειακών μονάδων, διευθυντές, υποδιευθυντές, τμηματάρχες, προϊσταμένους, HR managers), κάλυψε το θέμα από πολλές διαφορετικές οπτικές γωνίες.

31/03/2023 | Crete Family Business Forum.

Tο Crete Family Business Forum πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023 στο AQUILA ATLANTIS HOTEL, στο Ηράκλειο. Αποτέλεσε σημείο συνάντησης και δημιουργικού διαλόγου μεταξύ επιχειρήσεων και ιδιωτών επενδυτών που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία, τον τουρισμό και την παροχή υπηρεσιών. Στόχος της ημερίδας ήταν η ανάδειξη  της επιχειρηματικότητας στην Κρήτη καθώς το νησί αποτελεί επενδυτικό προορισμό υψηλής βαρύτητας και ενδιαφέροντος. Το forum τελείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης.

30/06/2023 | Ενημερωτική εκδήλωση stargrowth.eu

H 3win Action συμμετείχε στην ενημερωτική εκδήλωση για την Ελλάδα, του προγράμματος stargrowth.eu την οποία διοργάνωσε η European Profiles. Όσοι ξενοδόχοι ή ιδιοκτήτες μικρών καταλυμάτων επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα που αφορά χρηματοδότηση μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων για δράσεις βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης μπορούν να απευθυνθούν στη 3win Action.

21/10/2023 | Καινοτόμες Αναπτυξιακές Προοπτικές Τουριστικής Οικονομίας στην Κρήτη.

Στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, στο Ηράκλειο φιλοξενήθηκε η 3η Παγκρήτια Ημερίδα Τουρισμού «ΚΡΗΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΝ» με θέμα “Καινοτόμες Αναπτυξιακές Προοπτικές Τουριστικής Οικονομίας στην Κρήτη”, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Οκτώβρη 2023. Την εκδήλωση διοργάνωσαν το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού της Σχολής Επιστημών Διοίκησης και Οικονομίας του ΕΛΜΕΠΑ και η Ψηφιακή Πύλη Επιχειρηματικής Ενημέρωσης Προβολής και Δικτύωσης Κρητών Επιχειρείν. Τα θέματα που συζητήθηκαν περιλάμβαναν τη βιωσιμότητα, τις ψηφιακές τεχνολογίες, την πολιτιστική κληρονομιά και την εκπαίδευση στο τομέα του τουρισμού, με  σημαντικούς ομιλητές.

3Win.

H 3win Action  σκοπό έχει τη διοργάνωση δράσεων που θα συμβάλλουν στο διαμοιρασμό της γνώσης και την κοινωνική, περιβαλλοντική και οικονομική αειφορία.